Pari luettavaa blogia

vihjaisi surffilaudalta iltapäivän alussa torstaina, 28.4.2005.

Hei!

Yleensä ei tule juuri blogeja seurattua, ehkä niiden vähäisen sisällön ja keskimäärin surkean kieliasun vuoksi (jaksaisinko omia juttujanikaan lukea?). Seuraavat pari ovat kuitenkin kiinnittäneet huomioni lähinnä kirjallisen asunsa vuoksi; niitä on mukavaa lukea:

2 vastausta

 • 1
  Laura vastaa:

  Tuo ”ei sinutella” on loistavaa tekstiä, sitä tulee lueskelluksi useammin kuin juttuja sinne ilmestyy. Sen sijaan Kuukkelivoittaja Menopaussi ei ole sykähdyttänyt, ei edes vaikka sitä piti vielä uudelleen lueskella Kuukkelivoitosta luettuani. Finland for Thought on tullut vilkuilluksi silloin tällöin, lähinnä siinä toivossa, että saisi tuoreita näkökulmia Suomeen ja suomalaisuuteen. Kommentteja en jaksa juuri mistään lukea, paitsi täältä.

  Sekavaa mutta kiinnostavaa tekstiä kirjoittaa myös Neil Gaiman. Tosin, jos lukee vaikkapa Sandmaneja, niin sekavaa se meno sielläkin on.

 • 2
  Kimmo vastaa:

  Minusta Neil Gaimanin tyyli on mukavan jokapäiväistä. Tarinointi voisi melkein olla kenen tahansa ei-työkseen-kirjoittavan näppäimistöltä. Tahtikin on mukavan leppoisa — tekstiä ei ilmesty niin usein, että lukeminen hengästyttäisi.

RSS: Artikkelit / Kommentit