Hus viruksille

suositteli montun ääreltä kamalan aikaisin torstai-aamuna, 5.5.2005.

Yleisesti tunnustettujen sääntöjen vastaisesti olen löytänyt hyvin toimivan halvan ohjelman virusten torjumiseen: Avast! jakaa työasemille tarkoitettua tuotettaan yksityiseen käyttöön ilmaiseksi. Ideologiana on, että virusten torjunnan yleinen lisääntyminen koituu hyväksi kaikille. Kuulostaa järkevältä ja tuntuu toimivan. Itse en ole vielä asentanut ohjelmaa kuin yhteen koneeseen, mutta sitä minulle suositellut Mark on käyttänyt ja asentanut sitä tuttavilleen jo pitkään ongelmitta.

2 vastausta

  • 1
    Artsi vastaa:

    Muistaakseni Zuikkis on myös käyttänyt ja kehunut tuota. Ei omakohtaisia kokemuksia, tosin Laura taisi jo aloittaa asennuksen. 🙂

  • 2
    Laura vastaa:

    Jep, asentelin Avast!-softan aamusella. Asennus sujui suoraviivaisen simppelisti. Itse ohjelma asettui kiltisti taka-alalle puuhastelemaan. Pelaillakin tuntui voivan ihan ok, pakkohan sitäkin oli kokeilla. Virustorjuntasoftan toimintaa on vähän vaikeaa arvioida. Minä ainakin toivon, etten virusta koneelleni saisi. Niinpä pitää vain uskoa, että kaikki on ok, kun ei softa häiritse koneen normaalia käyttöä.

RSS: Artikkelit / Kommentit