Näppärä akkulaturi

nypräili ilmoitustaululla nukkumaanmenoaikaan sunnuntaina, 10.7.2005.

Jo jonkin aikaa olin harkinnut uuden AA/AAA akkulaturin hankintaa. Alustava karsinta johti siihen, että Ansmannin Energy-sarja oli ostoslistan kärkipäässä. Digispeedkin olisi kelvannut, mutta kun ei ole niin kiire, niin arvelin pistää akkujen pitkä-ikäisyyden latausnopeuden edelle.

Viime metreillä silmiin osui La Crossen BC-900, josta löytyi Suomi-versio ja vielä tyytyväinen käyttäjäkin. Ominaisuudet ja alle 60 euron hinta Digitarvikkeessa johtivat pikaiseen tilaukseen. Pari päivää myöhemmin laite oli jo käytössä.

Että osaa olla näppärä! Uudet akut voi pistää ensimmäiseksi testiin, ja yleensä sieltä seasta tuntuu löytyvän 1/4, joka on kapasiteetiltaan muita selvästi heikompi. Ne voi jonottaa virkistykseen, jolla saa ainakin hiukan puhtia lisää. Lataus/purkuvirran määritysmahdollisuus kullekin kanavalle erikseen on osunut omalle kohdalle hyödylliseksi, sen verran kirjava setti eri kapasiteetin akkuja nurkissa pyörii. Enpä voisi olla tyytyväisempi!

Lopuksi vielä akkujen latailijoille lyhyt kesälukemisto: tietopaketti akuista ja akkutesti.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.

RSS: Artikkelit / Kommentit