Tukholman risteily

päivitti postikortteja keskiviikko-aamuna, 20.7.2005.

Reilu viikko sitten käytiin koko perheen voimin Ruotsissa laivalla: Päivä Tukholmassa -risteily sopii meille hyvin. Kelit olivat erinomaiset, ja Tukholmassa oli varmaan kolmisenkymmentä astetta lämmintä. Helteessä kaupungin kiertely jäi varsin vähälle, ja Grönalund jätettiin väliin. Lapsille laiva olikin mukavin paikka. 🙂

Varsin kehnoahan tuo risteilyjen anti on, joten jos laivayhtiöt eivät saa hommaa kiinostavammaksi, niin vähiin voi pian jäädä. Voi toki olla, että kiinostavampi on jo sitten niin kallis, että kukaan ei siitä maksa. Tosin nykyinenkin hinta/laatu suhde on sen verran järjetön että ihan joka vuosi ei viitsi moisesta maksaa. Parannettavaa olisi kyllä kautta palvelukirjon: ruokailu, lasten viihdytys, aikuisten viihdytys…

Jokunen kuvakin matkalta tuli napsituksi. Erityisesti takaisin tullessa Helsingin edustalla majaillut sankka sumu oli mainio elämys.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.

RSS: Artikkelit / Kommentit