Santana: All That I Am

kuunteli huvimajassa lauantai-iltana, 5.11.2005.

Kaupasta jäi käteen uusin Santana. Biisilistassa oli sen verran trendikkäitä hiphoppareita ja ties mitä räppijobbareita, että levyä oli pakko koekuunnella ennen ostopäätöstä. Lyhyet pätkät vakuuttivat siitä, että tuttua lattaripoppia samettisella kitaran lurittelulla olisi luvassa. Jopa meni taas metsään!

Jos kyseessä olisi LP-levy, niin A-puoli olisi lähes turha. Erityisesti kolmosraita I’m Feeling You kuulostaa siltä, kuin Carlos olisi soitellut eri huoneessa omiaan, ja jälkikäteen kitara olisi lisätty varsinaiseen biisiin sen kummemmin miettimättä, onko niissä mitään yhteistä – eikä niissä ole. Muutenkin syntyy vaikutelma, että päivän trendikkäät Music TV -artistit on heitetty kehiin, ja taustalla soi satunnaisesti variaatioita teemasta Black Magic Woman. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että Steven Tylerin biisistä Just Feel Better tuli mieleen, että Shakira ei ehtinyt studioon, joten piti valita joku vastaavan kuuloinen. 🙂

Jos levyn kannessa lukee Santana, niin olisi pääpainokin voinut olla artistin panoksessa. Onneksi levyltä löytyy muutama kitarapainotteisempikin kappale. Ainoaksi positiiviseksi yhteistyön hedelmäksi taitaa jäädä Los Lonely Boysin kanssa tehty I Don’t Wanna Loose Your Love. Voi olla, että levyn artisteilla irtoaa Amerikassa enemmänkin radiosoittoa, mutta minulle tuo sillisalaatti ei oikein kolahtanut. Levyn neljä parempaa biisiä ovat aika heikko korvike täysihintaisesta äänitteestä.

Suosittelen kattavaa esikuuntelua ja mahdollisesti iTunesin tapaisen verkkokaupan käyttöä rusinoiden poimimiseksi pullasta.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.

RSS: Artikkelit / Kommentit