Amerikan herkkuja

kirjoitti nakkikioskilta keskellä lauantai-iltapäivää, 6.8.2005.

Amerikan herkkukauppa Behnford’s muutti heinäkuun lopulla WTC Plazalle Kämp galleriasta.

Behnford’s:lta saa tavallisissa ruokakaupoissa vähemmän tunnettuja Amerikan herkkuja, tosin valikoima on ainakin tähänastisilla visiiteillä ollut varsin vaihteleva. Tänään, uudessa kaupassa käydessä, kiinnitin huomiota valikoiman makeispainotteisuuteen. Yhden seinän lähes kokonaan täyttivät ”lisää vain vesi” tyypiset leivonnaisjauheet kakusta keksiin. Myös French’s sinappia löytyi valikoimasta. Toivomuksiakin on tiskin takana oleville henkilöille saanut esittää. Niiden toteutumisen todennäköisyyteen on varmaan viisainta olla ottamatta vielä kolmen käyntikerran jälkeenkään kantaa.

Aamiaisnälkään tuli aiemman ostosretken jälkeen kokeilluksi Bisquick jauhoseosta, josta kätevästi tekaisee amerikkalaiset aamiaispannarit. Raati äänesti maun paremmaksi kuin omasta päästä kehitellyn ohjeen mukaan tehdyissä. Harmi, että nyt Bisquickia ei saakaan ennenkuin ehkä ensi kuussa.

Yksi vastaus

  • 1
    Kimmo vastaa:

    Bisquickiä pitää kyllä ostaa sitten heti varastoon, kun sitä saa! Ja vohvelirauta pitää ostaa heti, kun on koti, missä sitä voi käyttää. Sillä kombinaatiolla on nopeaa ja näppärää tehdä short stack vaikka ihan vain yhdelle hengelle aamiaiseksi.

RSS: Artikkelit / Kommentit